Kalender

Levangerkantaten

Lørdag 9. juni 2018

Paul Okkenhaugs bestillingsverk til Levanger bys 100-årsjubileum i 1936 framføres i Sjøparken med sammensatt kor, Maija Skille som solist og Levanger Musikkforening med dirigent Hilde Sand.

Powerimpro

20. juni 2018

Bendik, Sveinung og Maija fra Powerimpro underholder Eksperter i team fra NTNU under et lukket arrangement i Trondheim.

Operaen i Bjørvika avd. Nord

Lørdag 30. juni 2018

Operakveld på Ytterøy Bygdetun, en halvtimes ferjetur utenfor Levanger. Med solistene Camilla Stenhoff Vist, Kari Ulfsnes Kleiven, Maija Skille, Torstein Fosmo, Martin Hatlo og Lavrans Haga. Pianist: Brage Kristian Einum. Konferansier: Hildegunn Eggen. Billetter på www.kultar.no.

Kurs i Complete Vocal Technique

2.-6. juli 2018

Cathrine Sadolins velrennomerte CVT-teknikk skal utforskes og testes av Skille og et knippe andre sangere i løpet av et 5-dagers kurs på CVT Institute i København. Støttet av Norsk Kulturråd.

Skuespillerutdanningen Nord Universitet, Levanger

15. august 2018

Studieåret starter og Skille er ansatt 100% som sanglærer ved skuespillerutdanningen.

Levanger Blandakor 30 år

28., 29. og 30. september 2018

Kjetil Støa og Maija Skille er solister når Levanger Blandakor drar til med en helaftens forestilling på Festiviteten i Levanger for å feire sitt 30-årsjubileum. Regi: Arnulf Haga. Dirigent: Per Anker Johansen.


Misa a Buenos Aires

20. og 27. oktober 2018

For første gang framføres dette vakre verket av Palmieri her i Norge - nærmere bestemt i Nidarosdomen i Trondheim og Johanneskirken i Bergen. Palmieri kommer selv for å dirigere et sammensatt prosjektkor, strykere og Åsbjørg Ryeng på bandoneon, samt Maija Skille som mezzosolist.

Händels Messias

1. og 2. desember 2018

Skille er altsolist under oppføringene av Messias under Kristiansund Kirkekunstfestival. Konsertene finner sted 1. desember klokken 16.30 i Hov kirke og 2. desember klokken 16.30 i Nordlandet kirke.